Starta eget som sjuksköterska Gå en starta-egetkurs specifikt framtagen för dig som är vårdpersonal och nyfiken på att starta din egen verksamhet.

För dig som vill ha maximal flexibilitet i ditt konsultande

Köp ett färdigt paket med aktiebolag, alla försäkringar du behöver, bokföringsfirma inkopplad från dag ett till ett oslagbart pris, hemsida inkl hosting och ett avtal med de alla vårdgivare i Sverige så att du direkt kan komma igång och fokusera på att tjäna pengar!

Starta eget som sjuksköterska

Vi är fler och fler som startar eget och fakturerar vår tid, endera som underkonsult till något upphandlat bolag eller med egna avtal. Skälen till att starta eget är många. Du kanske vill periodisera dina inkomster; jobba ihjäl dig under ett par år för att sen trappa ner lite? Om du är anställd och tjänar mer än ca 42 000 per månad så ryker 50% av resten i skatt. Har du eget bolag så kan du spara pengarna i bolaget och betala ut dem senare istället. Du kanske fantiserar om att starta en egen vårdcentral eller ett HBV-hem för att hjälpa barn som far illa? Du kansker har en innovativ idé, typ en videoläkartjänst? Om du har ett eget bolag så kan du spara dina intäkter oskattade och investera dem när du har hittat din nisch, istället för att ta ut pengarna direkt betala åtminstone 50 procent i skatt. Det kan också vara skönt att ha ett eget bolag för den flexibilitet det innebär. Visst kan du styra ditt schema om du jobbar som inhyrd konsult, men du har inte din privata ekonomi åtskild från dig själv som du har om du driver eget. Fördelen med et är att du kan ha en jämn ström av pengar in på ditt privata konto, alla risker du tar gör du med bolagets pengar (investeringar t ex). Ifall du hittar någon symptaisk kollega som du vill gå ihop med kan du enkelt välkomna kollegan till jobbet, be bemanningsassistenten skicka ett schema som du sen mailar till din bokförare som utfärdar fakturan. Sålunda tjänar du en liten slant, kollegan kommer enkelt igång med ett roligt uppdrag och  ni har ett samarbete som ni kan utveckla, om ni vill.

 

Syster Björn säljer en kurs speciellt framtagen för dig som är vårdpersonal och går i tankarna att starta eget. Under en tre timmars frukost går jag, Björn Edberg, som har startat mitt eget företag, igenom hur starten går till rent praktiskt och vilka fallgropar som finns men lätt kan undvikas. Anmäl dig här:

Registration Now!